HATAY / DEFNE - ÇEKMECE YILMAZ NURLU ORTAOKULU

Nis

Okulumuz Çekmece Yılmaz Nurlu Ortaokulu Kütüphanesi açılışı okul müdürü ve Türkçe öğretmenleri tarafındanyapılmış olup, faaliyete girmiştir. #KütüphaneHayattır

Mrt

Konya Adnan Hadiye Sürmegöz Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Gönül Önal ile ; Okulumuz Müdür Yardımcısı /Sosyal Bilgiler Öğretmeni Nurcan Oflazoğlu'nun kuruculuğunu üstlendiği  Home Sweet Home-Don't Squander it  eTwinning projesinde öğrencilerimize ev ekonomisinden, israfın önemine, akıllı ayraçları yapıp okulun ilgili birimlerine astılar.Ayrıca hayal  ettikleri dünyayı resmettiler. Ayrıca Evde sirke yapımı, turşu yapma, sağlıklı beslenme, kodlama,güvenli internet kullanımı  gibi konulara yer verildi.Projede öğrenciler hem eğlendi hem de  ders kazanımları elde ettiler.

Ara

There İs Chaos- No Panic (Kaos var-Panik Yok) isimli uluslararası eTwinning  projemiz ilerliyor.